LUNCH / PANINI

Tonijnsalade, witte ui, tomaat, olijven, mayonaise en citroen

Gerookte zalm uit Alaska, little jams en roomkaas

Buffelmozarella met tomaat en basilicum

Omelet met bospaddestoelen, thijm, parmezaan

Pikante salami met provolonekaas en rucola

Gegrilde kippenborst met krokante bacon, sla en mayonaise

 

FINGERFOOD

Hete rundergehaktballetjes in pittige tomatensaus
 
Mini hamburger, augurk, tomaat, sla, truffelmayonaise

Spiesje van kippendijenvlees met Japanse sesamdressing
 
Kalfsvlees opgerold met tonijncrème en verse rucola

Yakitori van kip met Teriyakisaus

Saté van kippendijenvlees met petjel pindasaus
     
Sushi maki met tonijn bieslook, komkommer en een wasabicrème
   
Crostini met makreel madras en gepickelde rode uien

Thaise viskoekjes met zoetzure saus, komkommer, pinda en limoen

Little jams met rivierkreeftjes, anjovisdressing en croutons

Ingerold rijstvel met Hollandse sla, gerookte zalm en creamcheese
  
Crostini met paddestoelentapenade en truffel-geitenkaas

Spiesje van buffelmozarella, sud & sol tomaatjes en basilicum

Kruidenflensje met zoetzure uien en mascarpone
  
Crostini met artisjokkentapenade en tallegiokaas

 

BUFFET

Vitello Tonnato: gesneden kalfsvlees met tonijnmayonaise en kappers

Pulposalade met venkel, tomaat en citroen

Warm gerookte wilde zalm uit Alaska

Gegrilde auberginetaartjes met mozarella, basilicum en parmezaan

Met rucola ingerolde Italiaanse hamsoorten

Salade van gemarineerde gegrilde groentes

Prosciutto met meloen

Focacciabrood met extra vergine olie

Huisgemaakte Tiramisu: mascarpone, espresso, ammaretto, lange vingers

 

BBQ

HAPJES VOORAF

Gamba’s van de grill met chilli en gemberolie

Spareribjes met een marinade van knoflook, thijm, citroen

Saté van kippendijenvlees met een pindasaus van Thaise groene curry en kokos

Vers naanbrood van de grill en een Amerikaanse koolsalade

BBQ - HOOFD / KEUZE

Vispapillottes van de grill met citroen en verse kruiden

Tournedos met vers bereide remouladesaus, maïskolf en gepofte aardappel

BBQ - NA

In rum gemarineerde ananas van de grill met frambozensorbetijs en een kletskop



DINER

Carpaccio van ossehaas met huisgemaakte oestermayonaise, chilli en rucola

Risotto met funghi porcini, doperwten en parmezaan

Zeewolf met een truffelroomsaus met opperdoezer-ronde en zeekraal

Panna cotta van vanille en frambozen

 

 



 

 

 

 

CATERING

 

ETEN

 

NETWERK

 

CONTACT

 

LINKS