LUNCH / PANINI
Tonijnsalade, witte ui, tomaat, olijven, mayonaise en citroen
Gerookte zalm uit Alaska, little jams en roomkaas
Buffelmozarella met tomaat en basilicum
Omelet met bospaddestoelen, thijm, parmezaan
Pikante salami met provolonekaas en rucola
Gegrilde kippenborst met krokante bacon, sla en mayonaise
FINGERFOOD
Hete rundergehaktballetjes in pittige tomatensaus
Mini hamburger, augurk, tomaat, sla, truffelmayonaise
Spiesje van kippendijenvlees met Japanse sesamdressing
Kalfsvlees opgerold met tonijncrème en verse rucola
Yakitori van kip met Teriyakisaus
Saté van kippendijenvlees met petjel pindasaus
Sushi maki met tonijn bieslook, komkommer en een wasabicrème
Crostini met makreel madras en gepickelde rode uien
Thaise viskoekjes met zoetzure saus, komkommer, pinda en limoen
Little jams met rivierkreeftjes, anjovisdressing en croutons
Ingerold rijstvel met Hollandse sla, gerookte zalm en creamcheese
Crostini met paddestoelentapenade en truffel-geitenkaas
Spiesje van buffelmozarella, sud & sol tomaatjes en basilicum
Kruidenflensje met zoetzure uien en mascarpone
Crostini met artisjokkentapenade en tallegiokaas
BUFFET
Vitello Tonnato: gesneden kalfsvlees met tonijnmayonaise en kappers
Pulposalade met venkel, tomaat en citroen
Warm gerookte wilde zalm uit Alaska
Gegrilde auberginetaartjes met mozarella, basilicum en parmezaan
Met rucola ingerolde Italiaanse hamsoorten
Salade van gemarineerde gegrilde groentes
Prosciutto met meloen
Focacciabrood met extra vergine olie
Huisgemaakte Tiramisu: mascarpone, espresso, ammaretto, lange vingers
BBQ
HAPJES VOORAF
Gamba’s van de grill met chilli en gemberolie
Spareribjes met een marinade van knoflook, thijm, citroen
Saté van kippendijenvlees met een pindasaus van Thaise groene curry en kokos
Vers naanbrood van de grill en een Amerikaanse koolsalade
BBQ - HOOFD / KEUZE
Vispapillottes van de grill met citroen en verse kruiden
Tournedos met vers bereide remouladesaus, maïskolf en gepofte aardappel
BBQ - NA
In rum gemarineerde ananas van de grill met frambozensorbetijs en een kletskop
DINER
Carpaccio van ossehaas met huisgemaakte oestermayonaise, chilli en rucola
Risotto met funghi porcini, doperwten en parmezaan
Zeewolf met een truffelroomsaus met opperdoezer-ronde en zeekraal
Panna cotta van vanille en frambozen